Programma

A Lazy Weekend XL @Berlijnplein

ZA 20-08_13:00 uur

A Lazy Weekend XL @Berlijnplein is een bijzondere editie van het succesvolle A Lazy Sunday Afternoon. Dit wordt al meer dan 15 jaar op diverse plekken in Utrecht door ZIMIHC georganiseerd. Deze speciale weekend editie omvat naast muzikale en theatrale optredens ook beeldende kunst en diverse foodtrucks. In samenwerking met CineMec wordt er een avondprogramma gepresenteerd op het dak van deze bioscoop.

Muziek, theater, kunst, food & film

Kom relaxt genieten van de vele mooie optredens die ZIMIHC presenteert in samenwerking met partners zoals U-Nite, Klub 19, Jeugdtheater seSar, Vocal Arts Academy, Het Verteltheater en BO!NK. Diverse foodtrucks zorgen overdag voor lekker eten en drinken. In de avonduren kun je terecht op het dak van CineMec voor een drankje en/of diner, bij goed weer kans op barbecue.

Voor kinderen

Speciaal voor kinderen zijn er tussen 13.00 – 17.00u doorlopend activiteiten zoals knutselen met bijzondere materialen. Neem dus je ouders mee, dan laat je die achter bij een van de podia en ga je lekker zelf aan de slag!

Toegang (gratis)

De toegang tot het labyrint is gratis en eigen consumpties zijn toegestaan. Voor de foodtrucks, diner en films in de avonduren op het dak van CineMec moet een kaartje worden gekocht.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website en houdt onze Facebookpagina in de gaten!

en verder...

Juni 2017

DO 01-06_10:00 uur

Harry Potter™: The Exhibition!

ZO 11-06_10:00 uur

Ladies Run Utrecht

ZO 18-06_11:00 uur

Trotsmarkt