Programma

De Vrijstaat op Safari

VR 19-08_17:00 uur

De Stadssafari door de jungle van het Leidsche Rijn Centrum is de start van het zomerprogramma van Het Glazen Circus. Onder begeleiding van jonge gidsen kunnen wijkbewoners en geïnteresseerden op expeditie door de wildernis rond het Berlijnplein. Maak kennis met de verrassende bewoners in de bouwput via theatrale ontmoetingen, pop-up performances en interessante soundscapes. De safari start om 17 uur op het Berlijnplein en wordt afgesloten met een grote maaltijd op het erf van De Vrijstaat. De safari is gratis. Voor de maaltijd vragen we een bijdrage van 10 euro p.p.

Deze Stadssafari wordt gemaakt door 45 kunstenaars in de dop (8-16 jaar) onder leiding van theatermakers Jeroen Kriek, Paul Feld en beeldend kunstenaar Elsbeth Pijnappels tijdens de zomercampus LIVE! op De Vrijstaat.

Tip: De stadssafari doen we te voet. Voor kleine kinderen is het handig om een buggy of draagzak mee te nemen. Net als bij een echte safari is een deel van de route over zanderige vlaktes. Houd daar rekening mee.

en verder...

Juni 2017

DO 01-06_10:00 uur

Harry Potter™: The Exhibition!

ZO 11-06_10:00 uur

Ladies Run Utrecht

ZO 18-06_11:00 uur

Trotsmarkt