Bezoek ons Doe mee Maak kennis Vacatures
Terug

24h Berlijnplein Online

door Organisaties Berlijnplein

Kalender 04.04—04.04
Klok 12.00—20.00
Locatie Berlijnplein

24H Berlijnplein op 4 april gaat niet door (meer informatie volgt).

Covid-19 klinkt als een code uit de toekomst, maar is in het hier en nu en raakt ons allen. De komende weken gaan daarom de bezoekersactiviteiten op het Berlijnplein helaas niet door, waaronder 24H Berlijnplein, en is de horeca gesloten.

Maar stay tuned voor een alternatief, coronaproof (online) programma. Ook is het plein gewoon open: loop langs (graag wel gepaste afstand houden van elkaar) en voed je ziel met de buitenexposities van Ansicht en de vloerschildering in progress van street artist Leon Keer.

Een groeiend aantal makers, denkers en doeners vindt hun thuishaven op het Berlijnplein. Harde werkers, innovatieve geesten, creatieven met de wens om te laten zien, exposeren en op te treden. Zo krijgt het Berlijnplein steeds meer vorm en kleur! Om de komst van het nieuwe tijdelijke paviljoen en haar bewoners uit te lichten, zetten we het plein een etmaal lang in de schijnwerpers. Het is tijd voor 24h Berlijnplein online!

Wil je nu al veel meer weten over de ontwikkeling en de verschillende creatieve organisaties op het Berlijnplein? Bekijk dan hier de video’s op ons YouTube-kanaal, waarin alle betrokkenen alvast worden voorgesteld.