Bezoek ons Doe mee Maak kennis Vacatures
Terug

[Geannuleerd] Le Bazarre

door RAUM

Kalender 05.04—05.04
Klok 12.00—17.00
Locatie Berlijnplein

Ook Stadslab RAUM houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM en de maatregelen vanuit de overheid op. In navolging van de aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, wordt dit evenement daarom geannuleerd. Wanneer dit mogelijk is, zal een nieuwe datum bekend gemaakt worden.

Le Bazarre is een alternatieve markt in Utrecht voor vintage, design, streetfood, tweedehands kleding, huisraad, koffie & thee, vinyl, boeken, grafisch werk, kunst en producten uit de streek. Het is dé kleurrijke ontmoetingsplek van mensen en moois! Wegens succes staat de vintagemarkt dit jaar extra vaak op het Berlijnplein. Zondag 5 april is de eerste editie van 2020.

Wat de markt zo bijzonder maakt, is dat er een strenge selectie aan vooraf gaat. Alleen de meest unieke vintagekraampjes worden uitgekozen en er is een scherp oog voor kwaliteit. Zo weet jij zeker dat jouw aankopen lang meegaan!

Interesse om te verkopen? Kijk voor meer informatie, prijzen voor een plek (vanaf €15) en aanmelden op: http://bit.ly/lebazarre5april.