Bezoek ons Doe mee Maak kennis Vacatures
Terug

[Wordt verplaatst] Over Morgen/Luister Duister

door Nieuw Utrechts Toneel

Kalender 20.01—20.04
Klok 19.30—21.00
Locatie Berlijnplein

Ook het Nieuw Utrechts Toneel houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM en de maatregelen vanuit de overheid op. In navolging van de aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, worden deze evenementen daarom verplaatst. Wanneer het mogelijk is, zal een nieuwe datum bekend gemaakt worden.

Prikkelende inspiratie-avonden van het NUT

Vanaf januari 2020 betrekt het NUT een nieuw onderkomen aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn! Op deze centrale, openbare plek gooien zij de deur twee keer per maand wagenwijd open voor prikkelende en diepgaande inspiratieavonden. Gezamenlijk bevragen ze grote en kleine thema’s. Ze interviewen deskundigen, lezen scènes voor en filosoferen met een glaasje in de hand verder.

Elke eerste maandag van de maand kun je terecht bij Over morgen. Een serie inspiratieavonden over de toekomst. Over wat ons te wachten staat en hoe we ons daartoe moeten, kunnen en willen verhouden.

Elke derde maandag van de maand kun je aanschuiven bij Luister duister en meedenken over de duistere kanten van ons bestaan. De schaduwkant van licht, liefde en leven. Over de keerzijde van willekeurig welke medaille.

Programma

20 januari: Luister duister – Graven: ‘Foute’ Liefde

3 februari: Over morgen: Robotisering en de toekomst van werk

10 februari: Emoties bij kinderen (Roos & Ariadne special)

17 februari: Luister duister: Het Nederlandse collectieve geheugen

2 maart: Over morgen – De Amerikaanse verkiezingsavond

16 maart: Luister duister – Graven: Foute kunst

6 april: Over morgen – Identiteitspolitiek

20 april: Luister duister – Graven: herinneren & neurologie

Tickets

De toegang voor Over Morgen/Luister Duister is €5,- (inclusief drankje). Kijk op de website van Nieuw Utrechts Toneel voor meer informatie over het programma en het bestellen van kaarten.