Bezoek ons Doe mee Maak kennis Vacatures
Terug

Theatervoorstelling Roos & Ariadne

door Nieuw Utrechts Toneel

Kalender 29.02—15.03
Klok 12.00
Locatie Berlijnplein

Over liefde en andere walgelijke dingen

Spikkel, 7 jaar, vuilnisbakkenras, reu. Lieve hond, goed met kinderen. Vanwege een scheiding zoeken we een nieuw fijn huis voor hem. Bieden vanaf 15 euro.

Sinds haar moeders zijn gescheiden woont Roos in een nieuw huis en dat is beyondstom. De muren stinken naar verf en alles is vreemd. En nu zijn ze ook nog van plan om Spikkel weg te doen!? Maar Roos wordt niet boos, want zo zit ze niet in elkaar. In haar nieuwe kamer vindt Roos een rode draad. Ze volgt de draad en komt in een doolhof terecht. Daar ontmoet ze Ariadne.

Ariadne is knal verliefd. Op de knappe Theseus. Ze hielp hem ontsnappen uit het moeilijkste en gevaarlijkste doolhof ooit. En redde hem zo uit de bek van de mensetende Minotaurus. Maar direct daarna heeft Theseus haar gedumpt. Ariadne is woedend. Als Ariadne het opgerolde rode draad in de hand van Roos ziet wordt ze nóg bozer: hoe komen ze nu ooit uit het doolhof?

Roos & Ariadne is een stoere voorstelling over liefde in al zijn soorten en maten, geïnspireerd op het mythologische verhaal van De Draad van Ariadne. Een spannend avontuur voor de hele familie: iedereen van 8 tot 108.

Extra bij te boeken

Na de voorstelling lunchen of dineert NUT graag met het publiek. Komen jullie sliertige spaghetti slurpen in Wijkrestaurant Venster (pal tegenover de speellocatie)?! Het diner is inclusief heerlijk dessert. Boek bij aanschaf van je ticket alsvast je lunch (na de vroege voorstelling) of diner (na de late voorstelling).

Tickets

De voorstellingen starten om 12.00 en 16.00 uur. Zie de website van Nieuw Utrechts Toneel voor het bestellen van kaarten.