Bezoek ons Doe mee Maak kennis

Bezoek ons

Kunst- of designliefhebber? Future addict? Urban professional uit Leidsche Rijn? Of gewoon nieuwsgierig naar het terrein en zin in een lekker broodje? Aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn Centrum verrijst op dit moment een groot nieuw terrein voor kunst en cultuur. Samen met kinderkunst-werkplaats De Vrijstaat vormt Berlijnplein het hart van de cultuuras van Leidsche Rijn Centrum, die verder o.a. bestaat uit de bioscoop en Boerderij Rood Noot.

Op het Berlijnplein draait het om ‘de toekomst van de stad’. Nu steeds meer mensen in steden wonen, brengt dat interessante vraagstukken met zich mee. Dan hebben we het over de duurzame stad, contact met je buren, wonen en werken, mobiliteit, veiligheid en geluk. Dit vormt het centrale thema voor het programma: de toekomst van de stad

Kunst, design en interessante cross-overs maken op Berlijnplein de toekomst van de stad tastbaar. Laat je beroeren door exposities, theater, sprekers en festivals. Voel de ruimte voor ontmoeting en discussie. Doe mee. Want samen maken we de toekomst van de stad. 

Wil je meer weten over de verdere ontwikkeling van Berlijnplein? Download het ontwikkelkader.

De toekomst van de stad maken we samen. Daarom organiseren onze partners het hele jaar door permanente en tijdelijke initiatieven, evenementen en installaties. Wil je weten wat er nu te zien en te doen is? Klik dan hier.