5°C

Terug
14 nov 2021 Agenda
NUT

De Grote puntje puntje show 6+

Improviseren (wat?), delibereren (huhh?) en filosoferen (uhmmm..) in de Kinderkroeg!

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) en Wijkrestaurant Venster presenteren samen een nieuw project voor kinderen (6+) op het Berlijnplein in Utrecht Leidsche Rijn: De Grote puntje puntje show. Op zondagochtend 14 november, 19 december en 9 januari vinden er steeds om 10.00 uur en om 11.30 uur een show plaats in Wijkrestaurant Venster, speciaal omgedoopt tot Kinderkroeg.

Over De Grote puntje puntje show

Wat eten we in 2053? Hoe gaan we op vakantie in 2069? Welke woorden zijn er allemaal bijgekomen in 2081 (en wat betekenen ze)? Wat is de weersverwachting over een eeuw? En hoe onderscheid je eigenlijk een toekomst-optimist van een -pessimist? De Grote puntje puntje show is een reis naar de toekomst in een grote show van scènes, liedjes, sketches, interviews, quizzen én een Culinaire Rubriek met hapjes en drankjes uit de toekomst.

De Grote puntje puntje show is een muzikale theatershow voor zes plus (dus ook ouders zijn van harte welkom), die steeds in één dag wordt gemaakt rondom een wisselende thema’s. Spelers, schrijvers, muzikanten en een chef-kok sloven zich samen voor je uit en zorgen steeds voor een zondagochtend gevuld met verhalen, humor, wetenschap en poëzie.

Data: 14 november, 19 december en 9 januari

Aanvang: 10.00 uur + 11.30 uur

Jonge Honden

Bekijk programma

Goede Vrijdag

Bekijk programma

De Buurtwerkkamer

Bekijk programma

Stadslab RAUM

Bekijk programma