18°C

Volg ons op
social media

Terug
Eten en drinken

AdresBerlijnplein 520 3541 CN Utrecht

Websitevensterutrecht.nl

Venster

(English below)

Venster: restaurant, buurtkantine, wijkrestaurant of iets ertussenin. 

Bij Venster wordt zoveel mogelijk met duurzame en bewuste producten gewerkt. Door goed te kijken naar producten en leveranciers en de manier waarop zij werken, weten ze bij Venster altijd de meest (h)eerlijke producten op de kop te slaan. 

Bij het wijkrestaurant heerst er dan ook een duidelijke filosofie: goed drinken en lekker eten. Het team is continu op zoek naar de perfecte combinaties, waarbij rekening wordt gehouden met alles. De gasten die binnen komen,  persoonlijke voorkeur, het seizoen, de beschikbaarheid in de buurt, het laatste liedje wat op de radio voorbij kwam en de laatste nieuwtjes in de buurt.

Met dit in het achterhoofd proberen ze bij Venster elke dag naar de kaart te kijken en deze weer aan te passen, zodat niet alleen de gasten er gelukkig van worden, maar ook iedereen bij Venster zelf. Zowel in de keuken als in de bediening. Verwacht geen poespas, maar herkenbare gerechten waarbij, wanneer daar interesse voor is, precies uitgelegd kan worden van welke boer of leverancier welk ingrediënt komt.

Benieuwd naar wat allemaal gebeurt? Bekijk ook de website, Facebook, Instagram en kom gewoon eens binnenlopen!

 

 

Venster: restaurant, neighbourhood canteen, community restaurant, or something in between.

At Venster, we strive to work with sustainable and conscious products as much as possible. By carefully selecting products and suppliers and considering the way they operate, Venster always manages to get the most delicious and ethical products.

At the neighbourhood restaurant, there is a clear philosophy: good drinks and delicious food. The team is constantly searching for the perfect combinations, taking everything into account. The guests who come in, personal preferences, the season, availability in the neighbourhood, the last song that played on the radio, and the latest news in the area.

With this in mind, Venster tries to look at the menu every day and adapt it accordingly, so that not only the guests are happy, but everyone at Venster as well. Both in the kitchen and in the service. Don’t expect extravagance, but recognisable dishes where, if there is interest, we can explain exactly which farmer or supplier each ingredient comes from.

Curious about what’s happening? Check out our website, Facebook, Instagram, and just come on in!

Terug

Venster zien op het Berlijnplein?

Naar agenda

Grasnapolsky

Bekijk programma

Jonge Honden

Bekijk programma

Goede Vrijdag

Bekijk programma

BOKS Jongerencultuurhuis

Bekijk programma

De Buurtwerkkamer

Bekijk programma

Mevrouw Romée

Bekijk programma

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief