Venster
Venster; restaurant, buurtkantine, wijkrestaurant of iets ertussenin.
Bij Venster wordt zoveel mogelijk met duurzame en bewuste producten gewerkt. Door goed te kijken naar producten en leveranciers en de manier waarop zij werken, weten ze bij Venster altijd de meest (h)eerlijke producten op de kop te slaan.
Bij het wijkrestaurant heerst er dan ook een duidelijke filosofie; goed drinken en lekker eten. Het team is continu op zoek naar de perfecte combinaties, waarbij rekening wordt gehouden met alles. De gasten die binnen komen, persoonlijke voorkeur, het seizoen, de beschikbaarheid in de buurt, het laatste liedje wat op de radio voorbij kwam en de laatste nieuwtjes in de buurt.
Met dit in het achterhoofd proberen ze bij Venster elke dag naar de kaart te kijken en deze weer aan te passen, zodat niet alleen de gasten er gelukkig van worden, maar ook iedereen bij Venster zelf. Zowel in de keuken als in de bediening. Verwacht geen poespas, maar herkenbare gerechten waarbij, wanneer daar interesse voor is, precies uitgelegd kan worden van welke boer of leverancier welk ingrediënt komt.
Benieuwd naar wat allemaal gebeurt? Bekijk ook de website, facebook, instagram en kom gewoon eens binnenlopen!
Terug