7°C

Volg ons op
social media

Terug

LIFT! Pitchavond voor stadsmakers

Agenda

DatumDonderdag 23 november 2023

Tijd19:30 uur

LIFT! Pitchavond voor stadsmakers

Heb jij een goed idee om het Berlijnplein, Leidsche Rijn of heel Utrecht nóg toffer te maken? Of ben je benieuwd naar de ideeën van anderen en wil je je tijd, netwerk, expertise of kennis beschikbaar stellen?

Wij lanceren op 23 november de eerste editie van LIFT!; een pitchavond waar elke keer vier stadsmakers het podium krijgen om hun idee te pitchen aan het publiek. De winnaar loopt niet alleen weg met een leuk geldbedrag (dat kan zomaar een paar duizend euro zijn!) maar ook met gerichte hulp van lokale helden. En wie die winnaar is, dat bepaal JIJ!

Wie als publiek aanwezig wilt zijn betaalt een ticket waarvan het aankoopbedrag voor 100% naar de winnaar gaat. Voor de pitchers geldt dus; hoe meer mensen je meeneemt, hoe meer geld je kunt winnen. Het bedrag van alle gekochte kaartjes bij elkaar opgeteld wordt vervolgens verdubbeld door een lokale sponsor.
LIFT! vraagt het aanwezige publiek daarbij nadrukkelijk om na te denken of ze de gepitchte projecten kunnen ondersteunen. Ken of ben je iemand die de pitcher op weg kan helpen? Heb je misschien zelf een goed idee wat mooi aansluit? Of heb je andere (im)materiële zaken beschikbaar die je wilt delen? Wij horen graag van je.

Kortom: help jij om Utrecht een stukje toffer te maken?

Voor de eerste editie zijn inmiddels vier super toffe pitchers geselecteerd, onderaan dit bericht zie je wie dat zijn. Vinkbouw BV. heeft zich aangemeld als sponsor voor deze allereerste LIFT!

Datum: 23 november 2023
Tijd: 19:30
Locatie: Loods RAUM op het Berlijnplein
Ticket: €10,- (inclusief 1 drankje)

Pitches 23 november:

Ik zie ik zie wat jij niet ziet
InContact Bijzonder is er voor ouders met zorgintensieve kinderen. Het is enorm waardevol dat ervaringen worden gedeeld, als het gaat om ingewikkelde systeem & zorg. Deze ouders zijn vaak eenzaam en komen nauwelijks in contact met andere ouders doordat hun kinderen niet op regulier onderwijs & sport etc zitten. Daarom willen zij een potcast maken om ook deze ouders te bereiken.

Het Peukenbos
Angelina Kumar is medeoprichtster van de WasteBar. Ze wil bewustwording creëren over sigarettenafval. Nu presenteert zij “Het Peukenbos,” een kunstinstallatie gemaakt van 500.000 verzamelde sigaretten. Daarnaast wil ze een mycelium- en paddenstoelenbiolab in Utrecht oprichten voor workshops en experimenten met bio-gebaseerde materialen.

UTCAST
UTCAST wil hun podcast vanuit de opnamestudio verplaatsen naar een live evenement in Club RAUM. Ze willen een speciale editie organiseren met de invloedrijke Utrechtse hiphopartiesten Stropstrikkers, waarbij een diepere connectie tussen publiek en artiest wordt gecreëerd tijdens het interview en het optreden.

Jim’s Appelmoes
Jim verkoopt heerlijke zelfgemaakte appelmoes die hij maakt van appels uit de boomgaard van zijn opa. De opbrengst gaat naar de stichting Dutch Down Support om andere kinderen met het Downsyndroom gelijke kansen te bieden. Met het prijzengeld wil Jim’s Appelmoes graag een professionaliseringsslag maken. Zodat ze het geld dat ze ophalen met de verkoop van de potjes appelmoes aan het goede doel kunnen blijven geven.

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief