Bezoek ons Doe mee Maak kennis

Maak kennis

In de zomer van 2016 was er een eerste zomerprogramma op het Berlijnplein. Vanaf 2017 realiseert RAUM een cultureel publieksprogramma op Berlijnplein, DePLaatsmaker sloot in 2018 aan. De afgelopen anderhalf jaar bracht de grote diversiteit aan programma’s een even zo grote diversiteit aan bezoekers naar het gebied.

RAUM is als pionier al actief op Berlijnplein met spannende installaties in de buitenruimte en succesvolle en drukbezochte events als de Berliner Garten. Op het plein vind je een volledig mobiel en modulair Makershuis en het Paviljoen met wijkrestaurant Venster; De plek om te eten en drinken in Leidsche Rijn.

DePlaatsmaker start na de zomer en biedt werkruimtes aan ‘makers’: kunstenaars, creatieven en culturele instellingen. Als eerste vestigen zich in het gebied: Het Nieuw Utrechts Toneel (NUT), Jonge Honden en de buurtwerkkamer Leidsche Rijn. De Plaatsmaker gaat op zoek naar een groot aantal andere organisaties die zich ook willen vestigen in het gebied. Interesse? Neem contact op via info@deplaatsmaker.nl of met Cobie de Vos, kwartiermaker voor DePlaatsmaker cobie@deplaatsmaker.nl.