2°C

Berlijnplein Festival “Er was geen reden voor contact” 3 t/m 6 sept.

Jonge Honden

Goede Vrijdag

De Buurtwerkkamer

Venster

Het Nieuw Utrechts toneel

Agenda Berlijnbios Podcasts
Berlijnplein Festival Jonge Honden Goede Vrijdag De Buurtwerkkamer Venster RAUM Het Nieuw Utrechts toneel Agenda Berlijnbios Podcasts

Persbericht: Grote brand op Berlijnplein
Utrecht, 7 november 2020

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een grote brand geweest op Berlijnplein in Leidsche Rijn. Het verzamelgebouw van DePlaatsmaker, waar Het NUT, RAUM, BuurtWerkKamer en Jonge Honden gevestigd zijn, is hierbij volledig afgebrand. Het gebouw was onderdeel van het cultuurcluster Berlijnplein, waar ook het paviljoen van RAUM en wijkrestaurant Venster staan.

Foto: Verzamelgebouw op het Berlijnplein na het blussen van de brand. Credits: Rogier Boogaard

Berlijnplein is een plek voor kunst, cultuur, creatieve bedrijven en de buurt in Utrecht, Leidsche Rijn. Naast theatergezelschap Het NUT, stadslab RAUM, BuurtWerkKamer en adviesbureau Jonge Honden zijn ook de ontwerpers van Goede Vrijdag en dansgezelschappen 155, SHIFFT en IRC hier actief. Deze partijen ontwikkelen samen met de gemeente Utrecht het Berlijnplein als verbindende, culturele plek in het tweede stadshart van Utrecht.

Neem voor meer informatie contact op met Rogier Boogaard, communicatie Berlijnplein
info@berlijnpleinutrecht.nl
06-52077976

 

———————————————————————————————————————————————————————————————

We vertellen graag over het Berlijnplein, dus mail ons gerust voor vragen. Je kunt ons bereiken op info@berlijnpleinutrecht.nl.

Benieuwd wie er achter deze info-box zit? Dat zijn Rogier en Nienke.