9°C

Volg ons op
social media

Vacatures en opdrachten

Berlijnplein is een samenwerking van culturele, maatschappelijke en innovatieve organisaties, de gemeente Utrecht en DePlaatsmaker. Regelmatig zijn er vacatures of opdrachten bij Berlijnplein of bij één van de organisaties die werken aan Berlijnplein.

  • KORT PROJECT: Coöperatie Berlijnplein zoekt een freelance programmamaker en/of producent voor het UITfeest 2024

Op 7 september vindt wederom het UITfeest in Utrecht plaats. Het Berlijnplein is een van de locaties waar deze start van het culturele seizoen losbarst. Omdat we op het plein werken met verschillende programmerende partijen, zoeken we hulp om de editie van dit jaar nog beter, samenhangender en spetterender te maken.

We zoeken een programmamaker/projectleider en/of een producent. In totaal hebben we budget voor zo’n 48 tot 64 uur werk, verdeeld over beide functies. Het doel is om een meer samenhangend en afgestemd programma te maken, in plaats van losse acts. Vanuit de coöperatie ben je als Programmamaker/Projectleider het aanspreekpunt voor de pleingenoten én Utrecht Marketing. Je verzamelt alle input voor het programma en maakt er een kloppend geheel van. Als Producent begeleid jij het proces i.o.m. alle deelnemers en je bent er op de dag zelf ook bij.

Ben of ken jij iemand die dit als extra klus wil doen? Laat het ons dan z.s.m. weten via coordinator@berlijnpleinutrecht.nl. Start: liefst eind april!

  • RAUM zoek een junior programmamaker voor 16/24 uur in de week.

Wij zoeken een enthousiaste junior programmamaker die van ons zomerprogramma een feest voor iedereen maakt. Wil jij meewerken aan een meergeneratiespeelplein met onze Spielerij op zondag? Bedenk jij toffe activiteiten met en voor jongeren rond onze Hangout? Of te wel, zorg jij dat bestaande ideeën van RAUM de juiste creatieve invulling krijgen? Dan zoeken we jou!

Check de link hiernaast voor meer informatie en om te solliciteren.

  • Het Nut zoek een stagiair Marketing voor 3 dagen in de week.

Het NUT is een informele organisatie op het Berlijnplein te Utrecht. Onder supervisie voer je o.a. de volgende taken uit met betrekking tot de vormgeving, biedt je ondersteuning bij het bedenken en ontwerp van online en offline content, en ben je zo nu en dan aanwezig bij voorstellingen op locatie om te helpen met de kaartcontrole, pers of het ontvangen van genodigden.

Check de link hiernaast voor meer informatie en om te solliciteren.

  • Open sollicitatie Jonge Honden

Wij hebben maar één functie: jonge hond. Allemaal zijn we ondernemende academici. Samen runnen we ons adviesbureau. Wij zijn een platte organisatie: geen lease-auto’s, geen secretariaat en geen directie. We doen alles zelf, van het office management tot de werving en selectie. En dat is hartstikke leuk! In plaats van een vacature organiseren wij een koffieuurtje op vrijdag 11 augustus van 13:00 tot 14:00. Iedereen die zich wil aanmelden mag een mailtje sturen naar werving@jongehonden.com.

Wil je met ons in contact komen? Volg ons op LinkedIn en/of stuur een open sollicitatie naar info@berlijnpleinutrecht.nl 

Niet werken, wel meedoen? Lees hier over hoe je nog meer betrokken kan zijn bij Berlijnplein.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief