5°C

Terug
28 nov 2021 - 28 nov 2021 Agenda

Verspillingsvrije Borrel

Kom je borrelen? Uit de koelkast van je buur! Weet wat je eet!

Ons voedsel wordt door boeren met veel liefde en energie geproduceerd. Helaas wordt veel van ons voedsel verspild. Dit is niet alleen zonde van de energie, het land en water dat gebruikt is om voedsel te produceren en transporteren. Het is ook zonde voor je portemonnee. Door slim te kopen, koken en bewaren zorg je dat je minder voedsel verspilt!

Kom langs bij de Verspillingsvrije Borrel in Wijkrestaurant Venster en laat je verrassen door de smaken, geuren, kleuren van voedsel dat anders verspilt zou worden. Chef Daniël en zijn team staan voor je klaar met de lekkerste verspillingsvrije hapjes (gemaakt van restproducten van lokale ondernemers uit de buurt) en tijdens de borrel daagt Rosa Vendel, spoken word artist en muzikant, je uit om goed te kijken, voelen, ruiken en proeven. Immers, als je weet wat je eet, geniet je meer en ga je bewuster met je voedsel om! Ben jij er klaar voor om verspilling tegen te gaan?

Op 28 november nodigen Jonge Honden en wijkrestaurant Venster iedereen uit voor de Verspillingsvrije Borrel. Een plekje bij de Verpsillingsvrije Borrel kost €15 per persoon, de personen die restjes meenemen krijgen korting! Reserveer tot 26 november via info@vensterutrecht.nl 

Jonge Honden

Bekijk programma

Goede Vrijdag

Bekijk programma

De Buurtwerkkamer

Bekijk programma

Stadslab RAUM

Bekijk programma